Volg de Rabosporters overal en op elk tijdstip met de online en mobiele toepassingen van rabosport.nl!

#ziningoud app

#ziningoud app

Volg de Olympische Spelen en daarmee het Rabo Topsport Team op de voet via de #ziningoud app. Live sport updates, real time interactie via #ziningoud, minidocumentaires en niet onbelangrijk: het activeren van mobiel betalen in het Holland Heineken Huis. Beschikbaar voor iPhone en Android

Download hier de iPhone AppDownload hier de Android App

#ziningoud iPad

#ziningoud iPad

Een uitgebreide vorm van de app voor smart phones. Deze app is voor de perfecte second screen ervaring tijdens deze Olympische Spelen. Live sportdata waar je meteen over kan tweeten, alle Nederlandse deelnemers die je hier direct succes kan wensen. Reageer op Tweets van Toen, bekijk alle locaties en doe een voorspelling van de wedstrijden.

Download hier de iPad App

Rabo Cycling app

Rabo Cycling app

Met deze applicatie kan je de Rabo Wielerploeg het hele jaar volgen. Tijdens de ééndaagse WorldTour wedstrijden en de drie grote rondes zijn er zelfs live updates van de koers. Bekijk je hier het laatste nieuws, video's en interacteer mee op het Cycling Now platform.

Download hier de iPhone AppDownload hier de Android AppDownload hier de iPad App

Rabo Hockey App

Rabo Hockey App

Deel direct al jouw hockeyavonturen via Hockey Now, bekijk en reageer op die van anderen. De app biedt live scores van de Rabo Hoofdklasse, de Champions Trophy en andere grote toernooien. Ook voor de programma's en Rabosport hockeyvideo's kan deze applicatie geraadpleegd worden. Sportliefhebbers die in bezit zijn van een andere smartphone kunnen terecht op m.rabosport.nl/hockey.

Download hier de iPhone App

Mobiele website

Mobiele website

Met elke mobiele telefoon met internet kun je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws. m.rabosport.nl is de mobiele versie van rabosport.nl en is ideaal in gebruik. Hier blijf je ook op de hoogte van de laatste hockey- en wieleruitslagen en natuurlijk van alle nieuwsberichten en nieuwsvideo's van rabosport.nl.